Main Page Sitemap

Abonnement margriet met korting


abonnement margriet met korting

17,75 voor 10,- Dagblad van het Noorden 6 weken dvhn Compleet 3,50 / week Dagblad van het Noorden: Voor het Noorden. Elke dag in dvhn naast het gewone nieuws ook het regionieuws uit Groningen en Drenthe. Uw krant, tvgids of tijdschrift met korting. Opzegging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van een maand.

Je betaalt door middel van een eenmalige automatische incasso. Er wordt met een humoristische ondertoon de wereld geanalyseerd.

Abonnement margriet met korting
abonnement margriet met korting

Sterke punten, informatief, diepgaand, afwisselend. Opzeggen: Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beindigd, waarbij de abonnee uiterlijk een maand voor het verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn Sanoma over deze opzegging moet berichten. Betaling geschiedt per automatische incasso, de abonnementsprijzen met ingang van de tweede betaaltermijn zijn als volgt: Print. Welkomstgeschenk, wanneer het welkomstgeschenk van je keuze niet meer leverbaar is, zullen wij je daar zo spoedig mogelijk schriftelijk van op de hoogte stellen. Goede analyse van de algemene ontwikkelingen in de NL, Europa. Nu 5 nummers voor slechts 15 euro, stopt automatisch! Je kunt dan een ander welkomstgeschenk uitkiezen. U ontvangt LC van maandag t/m zaterdag op papier en kunt ook digitaal lezen via de app LC Krant.abonnement margriet met korting

Als je kiest voor een driejarig abonnement krijg je maar liefst 49 korting.
De 50 korting geldt in de actietermijn van een extra abonnement.
De magazines zijn eenvoudig op te zeggen na afloop van de actietermijn.
Donald Duck Junior bestaat uit een reeks van 52 edities, Katrien Duck uit een reeks van 39 edities.

Domino's kortingscode gratis, Brugge kortingsbonnen, Loogman kortingsbonnen,


Sitemap