Main Page Sitemap

Daluren korting gvb


daluren korting gvb

geldig op de nachtbussen en transferiumbussen. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. De Arriva dagkaart daluren Drenthe is een losse wegwerp-chipkaart. Geldig bij andere treinvervoerders, geldig op binnenlandse traject van InterCity Berlijn en ICE International. De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan. In de Friese bussen van Qbuzz zijn Friese Qkaarten en Dagkaarten te kortingsbon voor coolblue koop met dezelfde voorwaarden en tarieven als in Groningen en Drenthe.

Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Ook te koop voorafgaand aan je reis bij én van de verkooppunten. Product kan bij verschillende vervoerbedrijven een andere werking hebben in het geval van een overstap.00 uur binnen 35 minuten. Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de spits.

Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Je kunt de de Arriva dagkaart daluren bij de buschauffeur kopen of voorafgaand aan je reis bij én van de verkooppunten (zie externe link voor meer informatie). Ik wil weer een daluren korting ov aanschaffen. Qbuzz- Dordrecht, de gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Extra voordeel met leeftijdskorting! Dal Vrij, met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in lazamani korting het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. . Met Dalkorting Noord-Brabant reis je in de 'daluren' (buiten de spits) met maar liefst 40 korting. De voordelen 20 korting in de spits, in daluren en weekend zelfs 40 korting 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren 20 korting op al uw reizen met bus, tram en metro als u Altijd Voordeel combineert met OV Voordeel. Daarna krijg je een e-mail met informatie over wanneer het abonnement bij een oplaadpunt bij jou in de buurt op de OV-chipkaart gezet kan worden.

Voedingssupplementen nederland kortingscode, Energiedirect korting psv,


Sitemap