Main Page Sitemap

Korting treinkaartje blokker


korting treinkaartje blokker

van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. In Nederland kan dit oplopen tot een bedrag van maximaal 50,60 (2e klas) en 85 (1e klas). Kruidvat treinkaartjes 14,50, bekijk Actie, vanaf maandag 04 februari bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat. Er zit nog geen restitutie of automatische begrenzing op de OV chipkaart. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. De NS dagkaart is het vervoersbewijs, waarmee binnen Nederland de hele dag onbeperkt per trein kan worden gereisd. De goedkope dagretour is vaak geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag. Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee.

Alle goedkope treinkaartjes in 2018 van aanbieders als AH, Blokker, hema, Kruidvat, Etos, VakantieVeilingen, ActievandeDag, SocialDeal en Spoordeelwinkel.
Korting met OV Studentenpas.
Door middel van het tonen van de OV studentenkaart kan er korting worden verkregen op de NS dagkaart.

Aqua mundo eemhof korting 2019, Levis kortingscode,

Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en van gogh museum amsterdam online shop in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum Te gebruiken in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Op de reisdag te gebruiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Te koop bij: ActieVanDeDag (online geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Reis met korting in de trein met én van deze aanbiedingen. Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland. Dit is natuurlijk veel te hoog voor een simpele treinreis.

Flinndal kortingscode, Spoorwegmuseum sneek korting, Artis korting blijdorp, Center parcs 50 jaar korting,


Sitemap