Main Page Sitemap

Studentenkorting iphone 8


studentenkorting iphone 8

de studentenkorting in een Amac Store hebben wij een bewijsstuk engie korting 50five nodig waaruit blijkt dat je student bent of werkzaam bent bij een Nederlandse onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut. Indien dit niet overeenkomt, wordt de bestelling geannuleerd. De korting varieert van 4 - 10, afhankelijk van de Apple-producten voor studenten of medewerkers die je bestelt. Ga naar de studentenwebsite, hoe krijg ik onderwijskorting in de webshop. Een student moet in bezit zijn van 1 van de onderstaande bewijzen. Waaraan moet het bewijs voldoen? De korting op Apple-producten voor studenten en medewerkers binnen het hoger onderwijs zorgt ervoor dat je een scherpe prijs betaalt. Studentenkorting website waar je profiteert van studentenkorting. Wanneer je studeert aan het MBO, HBO of WO f medewerker van een Nederlandse onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut bent, profiteer je bij Amac van Apple studentenkorting!

Je kunt de hardware in onze Apple Online Store voor het Onderwijs met korting bestellen. Een geldig bewijs voor docenten/medewerkers onderwijsinstelling is én van de onderstaande bewijzen: Een docenten- of medewerkerspas waarop het jaartal staat vermeld; Een officieel document/verklaring van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je docent of medewerker van die onderwijsinstelling bent (let op: geen salarisstrook). Apple-producten voor studenten en medewerkers komen goed van pas tijdens je studie of binnen onderzoekswerkzaamheden, je kunt rekenen op computers, laptops, tablets en software.

Vervolgens zullen wij direct controleren of het geüploade bewijs voldoet aan de voorwaarden. Je vindt op surfspot verschillende Apple-producten. Mogelijkheden hardware en software, apple-producten profiteren van all you can eat korting de integratie van hardware en software. Heb je gekozen voor de optie Afhalen in de winkel? Om gebruik te maken van de studentenkorting bij een aankoop in én van onze 47 Amac Stores, neem je dit bewijsstuk mee naar de winkel en kies je jouw Apple device of Apple accessoire uit. Naar Studentenkorting website, lees meer over onderwijskorting. Zoek je binnen surfspot naar een iPad met korting, een goedkope MacBook, een iMac of een Mac Pro? Apple brengt jaarlijks een gratis update uit voor de iOS (iPad) en Mac OS X (MacBook iMac) besturingssystemen, waardoor je de Apple-producten altijd met de nieuwste software kunt gebruiken. Van op de hoogte. Apple producten, de onderwijskorting van Apple maakt de producten binnen het hoger onderwijs voor een scherpere prijs beschikbaar, zodat je voordelig gebruik kunt maken van een iPad, MacBook, iMac of Mac mini. Dankzij de onderwijskorting profiteer je van voordeel ten opzichte van de reguliere prijzen voor Apple-producten.

Korting op nieuwe iphone zetten lukt niet
Apple iphone 6 aanbieding los toestel
Sportiom studentenkorting
Korting iphone xs


Sitemap