Main Page Sitemap

40 korting weekend ns


40 korting weekend ns

u uw bestelling en bevestigt u uw bankgegevens. Elke dag met korting kunnen reizen? Bekijk de abonnementsprijzen voor 65-plussers. Reist u per maand meerdere keren in het weekend, dan is Weekend Vrij vaak de voordeligste keuze.

Botox kortingsbon, Parfumsuper.nl kortingscode, Tula draagzak free to grow korting, Vodafone korting coupon,

Het Dalvoordeel heeft u 40 procent korting buiten de spits en in het hele weekend. Extra voordelig voor 65-plussers, iedereen van 65 of ouder krijgt tot wel 30 korting op de prijs van Weekend Vrij. Het is niet mogelijk een e-ticket te kopen met 40 korting. Slechts 10 saldo nodig om doordeweeks in te checken (in het weekend reist u vrij). Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? Bovendien reist u doordeweeks met 40 korting buiten de spits. De inchecktijd is bepalend. Losse kaartjes zijn relatief duur.

Geen iDeal Heeft u geen iDeal? . De weekendvrijkaart geeft u door de week 40 procent korting buiten de spits van.30-0.900 en in de middag van.00-18.30. Reist u ook regelmatig op doordeweekse dagen? Mensen met deze kaart benutten hem vaak voor mogelijkheden die ze vaak van te voren niet overwogen maar omdat je er toch gratis naar toe kan.

Emma kussen kortingscode
Ns dagkaart kortingscode
Startselect kortingscodes
Collectief korting unive


Sitemap