Main Page Sitemap

Thermae boetfort prijs


thermae boetfort prijs

om van de actie te kunnen genieten. Kuurcentrum Yolande Buekers, thermen Mineraal, aquabello, zenloft. Voorwaarden, om te kunnen genieten van je verjaardagscadeau, moet je je verjaardagsmail afprinten of tonen op je smartphone. Dit aanbod van drie uur voor de prijs van twee geldt op weekdagen tussen 8u en 17u (niet op toepassing op feestdagen en vakantiedagen buiten juli en augustus).

Kom je naar Thermae Boetfort of Thermae Grimbergen om van je verjaardagsactie te genieten, vergeet dan niet je verjaardagsmail af te printen en je identiteitskaart mee te brengen. Thermen Mineraal, rijmenam, openbaar Thermen en Beauty Het Vijfde Seizoen Westerlo Openbaar Aquarein Grobbendonk Openbaar Thermen Mirage Schelle Privé Sweet Relaxation Wilrijk Privé Sauna Zensation Heist o/d Berg Limburg Openbaar / Prive Sauna / vereniging Gemeente Openbaar Sane Thermen Tongeren Openbaar Kuur- welnesscentrum Yolande Buekens. (Bv: Jan is ingeschreven met het e-mailadres: dan kan zijn vrouw Mieke niet met hetzelfde e-mailadres worden ingeschreven.

Jullie betalen allemaal slechts 18 euro per persoon voor een hele dag toegang. . Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een mailtje met onze actie op de dag van je verjaardag zelf. Al ingeschreven, maar nog geen geboortedatum opgegeven? Krijg je dus onze nieuwsbrief toegestuurd, dan moet je toch nog even je geboortedatum gaan invullen op onze site. Wij begrijpen dat het belangrijk is om tijd te nemen voor jezelf en te ontstressen. Daarom voorziet OZ501 een terugbetaling voor wellness. Ter info: als je zelf nog niet je geboortedatum hebt ingegeven, staat het er ook nog niet.


Sitemap