Main Page Sitemap

Sauna son aanbieding


sauna son aanbieding

63 83, lees ook: Geschreven door, carolien Bakx, blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50C. Overnachting Thermae Son, wil je na een dagje sauna nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen? Dit is de juiste ambiance om de hectiek van alledag los te laten en tot rust te komen.

Niet geldig in combinatie met andere acties en/of parels. Al 30 jaar is Thermae Son een begrip in de regio door het alles onder én dak wellnessconcept. Een bezoek aan de thermen is pure weldaad.

Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Het is de ideale. 2de persoon 25 korting.

Je traint het lichaam, ververst de vochtreserves, bouwt weerstand op en geeft jezelf rust en ontspanning. In maart 2012 krijgt Thermae Son een eigen straatnaam, genaamd de Thermaelaan. Grote kans dat je flinke korting scoort! Nu in de veiling: Houd er rekening mee dat je bij het winnen van een veiling nog 5 administratiekosten moet betalen. De 2e persoon betaalt slechts 1,00 voor de thermendagentree. Persoonlijke aandacht en service staan voorop: wellness with a personal touch. Lekker bubbelen en zwemmen in puur bronwater. In 1984 vertrekt de bevlogen ondernemer Wim van Santvoort naar Oostenrijk om zich te verdiepen in de wereld van wellness. Overzicht van overnachtingsmogelijkheden per sauna, tot 76 sauna korting, veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen. Bekijk aanbieding, bekijk aanbieding.


Sitemap