Main Page Sitemap

Sanadome nijmegen adres


sanadome nijmegen adres

lang schip met vier verdiepingen. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geigende instellingen te kiezen. Drenthe, zuidwolde, in de boerderij Sauna Thermen Zuidwolde zijn zeven sauna's en een beautyafdeling. Sauna Palestra is een mooi wellness centrum met Finse sauna's, stoom- en bubbelbaden en een zwembad. Wij bewaren ook het IP-adres waarvan uw bestelling geplaatst wordt. Sanadome adviseert je deze tijdig te reserveren. Flevoland, almere, thermen La Mer is een luxe sauna met Finse Kelo-sauna'sen een mooie mediterrane tuin. U kunt nog tot 20:00 uur bij ons inchecken. Medewerkers van Sanadome en derden die door Sanadome worden ingeschakeld zijn verplicht uw privacy te respecteren en gaan vertrouwelijk met persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het plaatsen van bestellingen en diensten waar u zich voor heeft aangemeld, zoals de Sanadome Nieuwsbrief.

Algemene voorwaarden en huisregels Sanadome - Nijmegen
Met korting naar Sanadome
De sauna's en wellnessresorts in Nederland en Belgi
Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal
Wellness center NLG De bronsbergen Korting 2019

Sanadome nijmegen korting
Movie park germany adres openingstijden

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Het is met zijn.000 m2 aan wellness faciliteiten een grote sauna. Deelname hieraan is geheel vrijblijvend en direct af te sluiten bij boeking van uw meerdaags verblijf. U dient voor 11:00 uit te checken. Aan boord.a. De sauna staat ook bekend om zijn restaurant.

Voor alle overige zaken worden uw persoonlijke gegevens alleen gebruikt wanneer u daar expliciet toestemming voor gegeven hebt. Het dragen van badkleding in de Thermen is verplicht. Sanadome verkoopt uw gegevens niet.


Sitemap