Main Page Sitemap

Ov korting bus


ov korting bus

daarna een e-mail met informatie over wanneer je het abonnement bij een oplaadpunt in de buurt op korting afkoop pensioen in eigen beheer de OV-chipkaart kunt zetten. Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente. Checkt hij/zij tussen.00.00 uur en tussen.30 uur.30 uur, in de weekenden en op feestdagen, dan wordt de korting op de treinrit automatisch gegeven.ov korting bus

Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die. Algemene scholieren- en studentenkortingen in het,. Er zijn veel soorten abonnementen die. Altijd, korting en het Netabonnement voor bus, tram en metro. Veel, oV -bedrijven hebben reisproducten speciaal voor ouderen.

C en a koningsdag korting
Online kortingscodes

Je betaalt makkelijk met iDeal. In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar. Neem ze dan eens een dagje voordelig mee: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein.

Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. 9292 reist met je mee. Intercity direct of, iCE, dan geldt een toeslag.

Treinkaartje kopen met korting
Nemo korting 2019


Sitemap