Main Page Sitemap

Tinq korting max


tinq korting max

benzine of benzine van de witte pomp, het maakt allemaal niet uit. Abbekerk - Rijksweg A7, tinQ. 2018 om 00:27 18 Antwoorden / 2 Vragen 0 Misschien dat de voorganger (motor of iets wat niet veel nodig had) niet goed heeft afgetankt en dat daardoor de literteller niet op 0 gestaan heeft. MAX korting TinQ reviews and fraud and scam reports. (Of TS moet met een andere auto getankt hebben; zou ook nog kunnen). Scoor deze korting op Euro 95 en Diesel. Immers, als die pomp niet in orde is zouden velen dezelfde ervaring als u bij deze pomp moeten hebben en zeker op die Max-dag. Ik heb daar daarna natuurlijk nooit meer getankt. Bekijk hieronder de volledige.

2018 om 16:20 8743 Antwoorden / 148 Vragen @mystery, helaas en raar mischien geldt ook hier dat uitzoderingen de regel bevestigen. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord door tenormin - 7 dec. Verburghweg TinQ Beverwijk - Industrieweg TinQ Boekel - Julianastraat TinQ Bolsward - Snekerstraat TinQ Borculo - Harperinkskamp TinQ Boxmeer -. 2018 om 12:45 2435 Antwoorden / 11 Vragen En de rest van de mensen die getankt heeft meldt zich niet.

Door gerbera 11 dec. Of heeft u zelf niet goed gekeken? 2018 om 19:57 31 Antwoorden / Vragen Inderdaad @14peter. En toegeven dat de meter te veel aangeeft doen ze echt niet. Aangezien diesel er op staat en niet doorgehaald kun je er vanuit gaan dat deze op brandstof diesel rijdt. 2018 om 21:57 34 Antwoorden / 0 Vragen Verzin geen uitvluchten als de slang niet goed is teruggehangen wat bijna onmogelijk is dan zou je dus tanken nog op de andere zijn kosten immers de tankbeurt is niet afgesloten. Als ik hier in de buurt bij zon onbemande goedkope pomp tank dan gaat er altijd tussen de 3 en 4 liter meer in dan ik volgens de boordcomputer heb verbruikt. Er boven staat ook iets over loodvrije korting expo dino world benzine en katalysator.

Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord ti door tinischuller - 10 dec. Amsterdam - Osdorperweg, tinQ. Lees meer Rijden in automaat ik ga binnenkort naar de VS, het land van de auto's met een automaat.

Cm korting dreambaby, Cjp pas korting zorgverzekering,


Sitemap