Main Page Sitemap

Korting op blijdorp


korting op blijdorp

met het openbaar vervoer en ontvang je tot wel 50 korting op 50 attracties, musea en restaurants. Korting op toegangskaarten voor het programma van. Wanneer u een dagje de grens over wilt en dan ook nog eens een mooi dierenpark wilt bezoeken, is diergaarde Blijdorp zeker een aanrader! Er is geen mooiere plek dan Rotterdam. Bijna 100 euro per nacht korting én gratis entree tickets voor., vliegen, springen, racen, bezoek kastelen. Deze katachtige is momenteel én van de meest bedreigde katten op aarde. Bekijk de voorwaarden die verbonden zijn aan een artis-lidmaatschap en de veelgestelde vragen over lidmaatschappen. Laat iemand anders voor een jaar lang genieten van alle voordelen van een artis-lidmaatschap. Nu hebben de honderden dieren lekker veel ruimte in het park van wel 28 hectare groot. Dit dier gaat ook door voor de Indische of Perzische leeuw.

Diergaarde, blijdorp dierentuin in Rotterdam Volg ons Blijdorp korting - 1,50 korting in december 2018

Bemachtig tickets voor diergaarde Blijdorp, je ontdekkingsreis naar korting (en dieren) begint bij het online afnemen van een kortingsbon! Er leven hier bijna 200 verschillende dieren! Op de savanne in Afrika ontmoet je de giraffen. Bezoek daarna het Arctica, waar de poolbewoners zoals sneeuwuilen en poolvossen leven. Korting op lasergamen, vliegen of autoracen?

Let ook op voor schildpadden, piranha's, zeeleeuwen en andere bijzondere dieren die leven in de oceaan. Tijdens je bezoek maak je in feite een kleine wereldreis, langs dieren uit alle continenten van de wereld. Voordelen artis-lidmaatschap, het hele jaar onbeperkt toegang tot het artis-Park.


Sitemap