Main Page Sitemap

Kortingsbon wasstraat


kortingsbon wasstraat

en wildlands korting jumbo toch helemaal schoon. Milieubewust, bij 't Vosje kiest u niet alleen voor écht schoon, maar kiest u ook milieubewust. Light unit tafellamp "Yanzi" van Artemide ter waarde van december, martins Kloosterhotel, overnachting met ontbijt in "Charming Chamber" voor 2 personen 2534 20 december grietens elektro Aankoopbon ter waarde van december M-museum leuven VIP package voor de tentoonstelling van "De Arenbergs" van tot inclusief. De winnende nummers zijn: datum. Professioneel personeel, het personeel gaat uiterst professioneel met uw auto. Ook bij deze wasstraat is alles overdekt, en met 36 stofzuigplekken alle tijd om rustig uw auto van binnen te reinigen. Zijn contactgegevens vind je op de achterzijde van deze kalender of klik hier. Binnen 30 minuten een écht schone auto. De winnende nummers worden geloot onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder en worden in december dag per dag bekend gemaakt.

kortingsbon wasstraat

Na het wassen wordt uw auto nogmaals op een transportband gezet en ingeneveld met een wax. In 2015 heeft XXL Carwash Alphen ad Rijn een grondige metamorfose ondergaan. Kan uw bekleding een opfrisbeurt gebruiken of wilt u weer een glanzende lak? Onderscheidend zijn wij ook in de openingstijden. Dit jaar zijn er meer dan 150 prijzen voor een totale waarde van meer dan.000 euro te winnen. 2000, snelle service, uw auto van binnen en buiten schoon in 30 minuten met onze unieke VIP-behandeling. Wilt u liever uw auto zelf wassen? XXL Carwash is nu de nieuwste en modernste wasstraat van Alphen aan den Rijn. Een ziekte bedreigt voor kinderen ook veel meer dan alleen hun gezondheid. In 2008 is de wasstraat verplaatst naar een locatie 150 meter verderop. De poetsstraat doet de rest met als resultaat een glimmende kurkdroge auto zonder én vlekje. Het saldo op de pas is onbeperkt geldig.

Rotary Club Leuven is een echte vrienden club met oog voor de zwakkere van onze maatschappij. Wie is lid van Rotary? Wil je vrijblijvend de hoogte blijven van onze activiteiten en acties, contacteer onze voorzitter via e-mail. Un membre du personnel se présentera à votre logement pour constater vos remarques.


Sitemap