Main Page Sitemap

Ns dagkaart kortingsactie


ns dagkaart kortingsactie

je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. Met een NS Dagkaart mag je én dag onbeperkt treinen door heel Nederland (Thalys uitgezonderd). Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Wel korting domino's tilburg dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Daar staat tegen over dat een goedkope NS Dagkaart meestal niet tijdens de (ochtend)spits gebruikt kan worden. Klik hier voor de adressen. Een Dagkaart bij de NS in de 1e klas vol tarief kost. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september.ns dagkaart kortingsactie

De Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen, Blokker, Albert Heijn, Kruidvat.
Overzicht goedkope treinkaartjes acties in 2018.
Bespaar tot wel 50 op uw treinreis en bestel een goedkope NS Dagkaart, NS Dagretour of enkele reis via onze website.
Meer over: Primera dagkaart.

Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Des te meer reden.m.v. Een Dagkaart bij de NS in de 2e klas met 40 korting kost 28,20. Een Dagkaart bij de NS in de 1e klas met 40 korting kost. Tevens is deze bschikbaar voor een Jaartrajectabbonement en voor een OV-studentkaart. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit.

Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Met de treinkaartjes-app en onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste NS Dagkaart acties. De voordeeluren zijn: maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur, tijdens het weekend (de gehele dag) en op alle feestdagen in juli en augustus. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland. Er zijn soms ook kortingsacties voor dagretours. Ze bieden namelijk kortingsbon van asten babysuperstore t/m 30 september 2016 een dagretourtje een warme drank en brownie aan voor 20, als je 2e klas wilt reizen of 27,- voor een 1e klas treinkaartje. Lees alles over het verschil tussen een. De 40 korting is beschikbaar voor de bezitters van een voordeelurenabbonement. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres.


Sitemap