Main Page Sitemap

Korting kaartjes ns etos


korting kaartjes ns etos

december 2018. Met toeslag geldig in Intercity direct en ICE bigtree kortingscode International. Niet geldig in de Thalys. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. E-mailadres of gebruikersnaam, terug naar inloggen, sluiten. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch.

Voorwaarden van de Superdaltickets, geldig van 27 maart tot op maandag t/m zondag na 11:00. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Hier kun je jouw code uit de Nationale Postcode Loterij Voordeelagenda inwisselen voor korting op een dagje weg naar keuze. Vul je gebruikersnaam of wachtwoord in om een wachtwoord reset link te ontvangen in je inbox.

Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Kaartjes zijn uitsluitend geldig indien 2 personen samen reizen met het Superdal ticket én een Meereiskaart Superdal. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Kies hieronder het uitje waar je heen wilt en gebruik bij je bestelling de code uit de agenda om de korting te ontvangen. Kaartjes verkrijgbaar van 14 t/m Kaartjes zijn niet geldig op (Koningsdag). Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als simply colors kortingscode wij daar om gevraagd wordt. Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan.

Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Vers, biologisch, gezond,  hip en ontzettend lekker. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden.


Sitemap