Main Page Sitemap

Phantasialand aanbieding hotel


phantasialand aanbieding hotel

dus dichtbij de grens met Nederland. Om je een idee te geven: vanuit Hasselt doe je er minder dan 1,5 uur over. Ideaal ook als combinatie met een Duitse kerstmarkt en zelfs een volledige citytrip. Ook worden er gedurende de dag verschillende shows opgevoerd in de theaters van het pretpark. Zo kan je vaak ook een citytripje plannen. Phantasialand, brühl 34,-, phantasialand ticket (1 persoon).

Deze geweldige deals voor Phantasialand kun je alvast vinden op onze pagina voor het geweldige park. Fitness centre, indoor pool, internet services, non-smoking rooms. Ook voor de allerkleinsten heb je de beste zorg in dit pretpark. Phantasialand Wintertraum, tijdens de donkere maanden, is er de zogenaamde Winter Phantasialand editie.

Phantasialand, Duitsland, hotels, arrangementen en treinreisphantasialand aanbieding hotel

Phantasialand, das Phantasialand im nordrhein-westfälischen Brühl entführt Besucher in eine aufregende Fantasiewelt voll rasanter Fahrgeschäfte, spannender Attraktionen und fantastischer Shows. In dat geval zijn er vele mogelijkheden om te overnachten in een van de hotels in de omgeving, bijvoorbeeld in de plaats Brühl of in de grote stad Keulen. Sindsdien is er veel veranderd en vind je in Phantasialand veel verschillende grote en kleinere attracties met een leuke uitstraling en thematisering. Wij helpen je erg graag op weg, door ze hier zo goed mogelijk te bundelen. Neben Hotels sind dort auch gemütliche Pensionen, hippe Hostels und schöne Ferienwohnungen verfügbar. Phantasialand werd kortingsbonnen heine-shop geopend in 1967 als een sprookjespark met enkele kleine attracties. Ook voor op maakt gemaakte arrangementen moet je in Brühl zijn! In elk van deze themagebieden vind je de specifieke sfeer terug in de aankleding, winkels en restaurants.


Sitemap