Main Page Sitemap

Continium kortingsbon


continium kortingsbon

dagje uit. Kom naar Continium discovery center voor een dag vol spannende ontdekkingen! Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Bouw een knikkerbaan, zet een stroomkring in elkaar of haal juist een huishoudelijk apparaat uit elkaar om te kijken hoe het werkt. Overzicht, discovery Center Continium, locaties, discovery Center Continium is én van de drie provinciale musea van Limburg. Valkenburg aan de Geul (0 beoordelingen) Beleef de Middeleeuwen in Limburg: boven en onder de grond. De juiste techniek wordt je aangereikt om je ideen tot bloei te laten komen. Zo heb je een complete dag uit op én locatie!

Parkstad by Social Deal: Korting tot wel Korting voor Continium Discovery Center in Kerkrade Continium Discovery Center, Kerkrade - 20 korting - Kortingen Continium Korting 2019

Brugge kortingsbonnen
Nordhorn dierentuin kortingsbon

De proefjes en experimenten in het Tinker Lab wisselen regelmatig. Ook is er een wisselexpositie, bij ons bezoek gevuld met lego. Continium vormt samen met Cube design museum Columbus earth center Museumplein Limburg. Hier bind je de strijd aan met robots, ontdek je welke lichaamsdelen er vervangen kunnen worden door een robotchirurg én neem je een kijkje in een menselijk brein. Kenmerken van Continium Discovery Center, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Kinderfeestjes, Musea. Hierdoor beleef je de film over de wereld van techniek, cultuur en natuur van het begin tot het eind op spectaculaire wijze. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Continium korting! Begin je bezoek bijvoorbeeld in het Time Warp Theater, waar je meegenomen wordt op een duizelingwekkende reis van de oerknal tot onze toekomst. Ook staan er stoommachines en motoren opgesteld, die je een goed inkijkje geven in de techniek van vroeger tijden. Mis geen Continium aanbieding! Continium Discovery CenterGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel Klantenbeoordeling Continium Discovery Center (1 beoordeling beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel is niet ingevuld. Explore Zone, in de Explore Zone ga je zelf aan de slag!

Tuinbeurs nuenen kortingsbon,


Sitemap