Main Page Sitemap

Ns dagkaart aanbieding juni 2019


ns dagkaart aanbieding juni 2019

de e-treintickets kunt uitprinten. Niet geldig in Thalys/Eurostar, met toeslag geldig in Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam ICE International. Op deze manier profiteert u 3 keer van korting op treinkaartjes voor treinreizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties! Het valt dit jaar op zaterdag 27 april, maar kortingskaartjes en de seizoensretour zijn niet toegestaan. Coupon Detail Ben je afgestudeerd? Coupon Detail, reis je vaak met een kind tussen de 4 en 11 jaar? Als je eenmaal een persoonlijke OV-chipkaart hebt, kun je je reisproducten online bestellen en toevoegen aan je persoonlijke account. Dat kan een hoop geld schelen. Daarnaast kun je op Twitter terecht voor vragen die over het algemeen binnen een kwartier worden beantwoord.

De NS Dagkaart is geldig in de daluren met als uiterste reisdatum De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 en na 18:30. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.ns dagkaart aanbieding juni 2019

Heeft t/m 4 juni als enige, nS dagkaarten in de aanbieding waarmee.
Maar heb je én reisdoel dan.
19,50, nS, dagkaart (e-ticket) Reizen t/m.
Spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans.
Een los toegangskaartje voor de Efteling kost 38 euro, maar bij lees meer.

Bekijk Actie, in mei 2018 bestelt u een NS Dalurenkaart online bij ActieVanDeDag voor. Maar moet je nog regelmatig met het openbaar vervoer? Vaak is het wel nodig om de producten te activeren met een NS kaartautomaat. Het is toegestaan om enkel de NS dagretour te gebruiken en de voucher entree Holland Casino niet te gebruiken. Online gekochte treinkaartjes worden per e-mail verzonden. Prijs (1e klas 42 ( 14 per stuk). Een persoonlijke OV-chipkaart wordt per post verstuurd. Reizigers die slechts af en toe gebruik maken van de trein kunnen een eenmalige chipkaart aanschaffen, maar een grote groep mensen maakt dagelijks of regelmatig gebruik van de trein. Voorjaar: april, mei en juni 2019. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Is de NS Seizoensretour in 2018 weer verkrijgbaar voor verschillende reisklassen?


Sitemap