Main Page Sitemap

Korting macbook


korting macbook

gaat namelijk ns kaartjes kopen met korting tot maar liefst 10 uur mee.1 Dus waar je ook bent, je kunt altijd doorgaan met kijken, gamen of editen. Hoe dunner de notebook, hoe minder ruimte er is om te koelen. Turbo Boost tot 3,2 GHz 8 GB 1866-MHz lpddr3-geheugen 512 GB SSD-opslag1, intel HD Graphics 615, toetsenbord met vlindermechanisme van de 2e generatie.797,91 Inclusief btw en wettelijke heffingen.w.v. . Spacegrijs, goud, zilver 1,3-GHz processor 512 GB opslag 1,3GHz dualcore Intel Core i5-processor van de 7e generatie. En op het grote Force Touch-trackpad hebben je vingers volop ruimte om te bewegen en klikken. Je devices kun je heel eenvoudig aansluiten met een kabel of adapter. Dankzij de variabele refresh-rate en het grote diafragma van de pixels is het energieverbruik laag. De nieuwe MacBook Pro is ongelooflijk dun en licht, en sneller en krachtiger dan voorheen. Trade in your eligible computer and you could get credit towards a new Mac.

De prestaties van de nieuwe MacBook Pro zijn ongekend en je neemt hem nog makkelijker mee. Speakers die meer van zich laten horen. Turbo Boost tot 3,0 GHz 8 GB 1866-MHz lpddr3-geheugen 256 GB SSD-opslag1, intel HD Graphics 615, toetsenbord met vlindermechanisme van de 2e generatie.497,91 Inclusief btw en wettelijke heffingen.w.v. .

Korting monki
Korting met sandd

Met zijn Intel Core-processors van de zevende generatie levert MacBook Pro indrukwekkende prestaties, met Turbo Boost-snelheden tot 4,1 GHz. MacOS is het besturingssysteem van de Mac. En 10bits hevc-hardware versnelling zit nu standaard op MacBook Pro, zodat je nog meer profiteert van de verbeteringen in 4Kvideocompressie en streaming prestaties van macOS High Sierra. Genoeg energie voor een hele dag. Beide uitvoeringen van MacBook Pro met Touch Bar beschikken over vier poorten, twee aan elke kant. Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort die een hoge bandbreedte combineert met de veelzijdigheid van usbc. Bovendien is Thunderbolt 3 omkeerbaar. Het display van de MacBook Pro is het beste ooit in een MacBook. Daarom zit MacBook Pro vol met innovaties die zorgen voor een efficinte koeling en luchtstroom bij intensieve taken, zoals het bewerken van video's, het overzetten van grote bestanden of het spelen van grafisch veeleisende games.

Bijhorende accessoires van top merken kopen zoals Bose, Beats, Bowers & Wilkins het kan bij Xando.
Ga voor roségoud, zilver, goud of spacegrijs en configureer m zoals jij dat wilt.
Lees meer over MacBook en koop m online.
Choose your MacBook from silver, gold, or space gray, and configure it the way you want.


Sitemap