Main Page Sitemap

Ns 40 korting afgestudeerd


ns 40 korting afgestudeerd

Deze voordeelurenkaart kost normaal. Hema Foto, hEMA Foto - Fotoservice van hema. NS account en vervolgens krijg je de kaart via de post opgestuurd. Korting geuren, pak deze korting, geldig t/m november 2018, beautyproducten van Teezerman met 25 korting bij ICI paris.

40 korting ns afgestudeerden Anwb korting harry potter
Korting salaris bij ziekte ambtenaar politie - Wehkamp
Sarenza Kortingscode -50 Solden Korting Februari 2019
Adapter direct kortingscode, Korting drouwenerzand

Voordelen van de kortingskaart, nog even de voordelen van de kortingskaart op een rij: Met 40 korting een jaarlang met de treinreizen.00 uur en in het weekend. Reizen op OV chip saldo, kortom: afgestudeerden neem het voordeel om ook na je studie met korting te reizen! NS punt, kun je gaan reizen.

Veolia bus korting
Legoland korting 2019 utrecht
Nuon overstappen korting

Toch komt de NS de pas afgestudeerde student tegemoet en is er een jaar lang een voordeelkaart voor pas afgestudeerden. Bovendien krijg je kortingscode 5cc als vaste. Hiervoor krijg je het studentenreisproduct en kost het openbaar vervoer je helemaal niets. NS, kortingskaart, ook wel Dal Voordeel abonnement genoemd. Met de, nS, kortingskaart ontvang je ook 40 korting op treinreizen bij Arriva, Breng, Connexxion en Syntus. Gratis met 40 korting reizen, ben je pas afgestudeerd? Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Voor lange reizen is een goedkoop treinkaartje vaak voordeliger. Niet gevonden wat je zocht? De korting geldt voor alle treinreizen in Nederland en hangt niet af van de maatschappij. Ze horen bij de kortingskaart en zijn dus persoonlijk. Verder is een persoonlijke OV-chipkaart (waarde 7,50 euro) bij dit treinabonnement inbegrepen.ns 40 korting afgestudeerd

Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander, nS -jaarabonnement (m.u.v.
Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct.


Sitemap