Main Page Sitemap

Reizen 40 korting student


reizen 40 korting student

trams, metros en waterbussen; de meeste buurtbussen. In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Icon, beste antwoord door Jurgen 17 december 2014, 17:37, dat kan sinds 9 juli alleen nog als je medereiziger in bezit is van een OV-chipkaart. Zo ga je te werk: jouw medereiziger kiest vr het inchecken bij de automaat de knop Samenreiskorting. Samen met je vrienden je nieuwe studentenstad verkennen? Bekijk NS Kids Vrij Max. Checkt hij/zij tussen.00.00 uur en tussen.30 uur.30 uur, in de weekenden en op feestdagen, dan wordt de korting op de treinrit automatisch gegeven. Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max.

Gratis van.00 tot.00 uur de dag erna). Bij de invoering van de kaart in 1991 was de kaart de hele week geldig en beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar die onderwijs volgde (zowel studenten als scholieren).

10 euro korting phantasialand
Korting nutrilon
Verkleedplein kortingsbonnen
About you korting in app

Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Meereizen met sauna helmond review korting In de trein mogen 3 personen met u meereizen met korting. Dan kan je fiets vaak ook nog mee (gratis of met een speciaal kaartje). Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. De voordelen, met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode. Dal Voordeel, de opvolger van het voordeelurenabonnement, kost 50 euro per jaar en kan men dus gratis verkrijgen. Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Hoe je dit precies regelt op de OV-chipkaart, kortingscode shogun kun je hier vinden. Is er nu net geen handige verbinding naar jouw opleiding? Of ligt je stageadres wel heel ver van het station? Vraag m aan via. Hoe kan ze toch die korting krijgen?


Sitemap