Main Page Sitemap

Juli augustus korting ns


juli augustus korting ns

abonnementen geen korting meer tijdens de avondspits, wat wel bij het Voordeelurenabonnement hoorde. Dit houdt dus in dat je met de trein, tram, bus en metro onbeperkt kunt reizen. Bereken hier de kosten van je jaartraject abonnement. Tijdens de feestdagen kan je ook de hele dag reizen. Op de OV-chipkaart staat de geldigheidsperiode van de OV-chipkaart en niet die van het abonnement.

De korting geldt wel pas na 9 uur s ochtend en niet tijdens de spits. Icon, beste antwoord door Tochjo 2 augustus 2015, 22:06, alleen als u nog een oud Voordeelurenabonnement hebt, geldt dat u in juli en augustus de hele dag met korting mag reizen.

Voordeel voor Ouderen Auto Vervoer Korting trein. U kunt ook kijken hoeveel u betaalt voor het abonnement: Dal Voordeel kost 50 euro, een Voordeelurenabonnement inmiddels 61,30 euro. Sinds 1 augustus 2011 is dit abonnement niet meer verkrijgbaar. In 2008 is de NS-Voordeelurenkaart vervangen door het Voordeelurenabonnement dat wordt geladen op een persoonlijke. Je krijgt in de daluren 40 korting doordeweeks na 9 uur en in het weekend. Instaptarief 10 euro (om te kunnen inchecken is minimaal 6 euro reissaldo noodzakelijk, omdat een OV-chipkaart na aftrek van het instaptarief maximaal 4 euro in de min kan staan).

Korting sportschool cz
Mijn umicore korting
Kortingscode hummbee


Sitemap