Main Page Sitemap

Utopolis korting


utopolis korting

focus op onder meer kebab burgers, kipproducten en spareribs. Zoals ieder cinemacomplex die de naam waardig wil zijn, is het geluidssysteem hier ook tip top in orde. Aan de kassa moesten we nooit lang wachten. En aan parking geen gebrek.

Utopolis Bioscoop, Turnhout - Tel: 014430utopolis kortingutopolis korting

Ook is het jammer dat er geen films na 22u beginnen. Er wordt wel rekening gehouden met studenten, die toch nog 7 euro moeten betalen voor een film. Beleef de King of the Ribs ervaring en kijk jouw favoriete film bij Pathé Amersfoort of Utopolis Almere. Met de Perfect Deal wordt het gecombineerd bezoek aan de bioscoop en King of the Ribs extra voordelig.

Er is een lounge-café waar je net voor de film nog even kan vertoeven, of na de film nog gezellig kan napraten :-) Utopolis heeft ook éns per maand een Ladies Night! Ik vind het hier gezelliger dan in een kinepolis, maar niet zo gezellig als in een kleinere cinema (bijvoorbeeld Geel of Genk). Ook is er een klein snoepwinkeltje. Lijst, topkortingen, lijst, kaart, op categorie, muziek. Kom langs en laat u verrassen door onze overheerlijke gerechten! Vlakbij de ring van Turnhout gelegen en daarom dus makkelijk bereikbaar. Laatste keer dat ik er was, een maandag, kostten de tickets maar 5 euro. Iets intiemer dan UGC en Metropolis, maar toch ook een grote keuze aan films!

King of the Ribs Amersfoort Online bestellenutopolis korting

Dutch hair shop korting
Online deurbeslagshop korting
Korting bij pathe thuis


Sitemap