Main Page Sitemap

Prenatal aanbieding autostoel


prenatal aanbieding autostoel

autostoel aan te schaffen uit groep 2. In autostoeltjes die aan de i-Size norm voldoen, kunnen kindjes tot 105 cm achterwaarts vervoerd worden. Let op, want niet alle stoeltjes waarmee je je kindje achterwaarts kunt vervoeren, voldoen aan de i-Size norm. Wat dit betreft kan je in eerste instantie kiezen voor een creditcard zoals Visa of MasterCard. In eerste instantie heb je de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar het e-mailadres email protected, ben jij iemand die er eerder voor is te vinden om telefonisch contact op te nemen met de medewerkers van de Prenatal klantendienst? Zorg dat je zeker weet dat je stoeltje in perfecte conditie is om een eventueel ongeluk op te vangen. Hiervoor kan je bellen naar het nummer 088-33.332.00.40. Ook op deze social media platformen is Prenatal immers vertegenwoordigd. Ook derden kunnen jouw internetgedrag volgen.

Zo beschikt ze in eerste instantie over een pagina op Facebook. Let op: vaak wordt er te snel naar een vervolgstoel overgestapt. Groep 0 gewicht: vanaf geboorte tot 13 kg lengte: vanaf geboorte tot. Betaal alleen de beste prijs! Op zoek naar een goed merk en een kwalitatieve autostoel maar voor een goedkopere prijs? Vanaf wanneer de autostoel groep 3 goed passend is voor uw kindje, is als uw kindje tussen de 15 kg en 36 kg weegt. Bij een tweedehands stoeltje weet je nooit wat er in het verleden met de stoel is gebeurd en dat is gevaarlijk.

Isofix veiliger uit veiligheidstesten. Meer informatie hierover vind je in ons cookie-statement. Een autostoel groep 3 is geschikt voor uw kindje als ze ongeveer de 1 meter hebben bereikt. In dat geval zal je natuurlijk wel degelijk rekening moeten houden met de openingsuren. Denk ook aan handige accessoires als je een autostoeltje koopt: een mooie hoes bijvoorbeeld om je autostoeltje schoon te houden (en een beetje op te fleuren of zonneschermpjes om je kindje te beschermen tegen felle zon. Prenatal biedt haar klanten verschillende betaalmogelijkheden aan. Maxi-Cosi autostoel, met de 4-zits slaapstanden kunt u bepalen welke stand het beste is voor uw kindje. Ben jij iemand die niet zo'n grote fan is van Facebook, maar bijvoorbeeld wel van Instagram of Pinterest? Dan is het altijd nog de optie om een Base te nemen.


Sitemap