Main Page Sitemap

Kortingskaartjes plopsaland de panne


kortingskaartjes plopsaland de panne

de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf. Tijdens Winter Magic transformeert Plopsaland de Panne in een magisch winterlandschap met honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-én betoverende lichtjes. Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan. Br / br / strong Ketnet Kerst /strong Van 26 t/m 30 december is het tijd voor Ketnet Kerst. De leukste en populairste clown van Belgi komt terug naar Plopsaland De Panne met een gloednieuwe Bumba Show vol leuke dansjes en dolle fratsen. Droom weg bij 1 van de shows of ga een rondje schaatsen op de ijspiste. Zo wordt jouw ervaring ng leuker! Plopsaland De Panne enkel voor de kleintjes? We berekenen de beste deal voor jouw groep. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'.

Met korting naar Plopsaland De Panne - Anwb De hoogste korting op Plopsa de Panne tickets : tikata

Naast al deze feestelijkheden, kunnen de allerkleinsten zich ook helemaal uitleven op hun favoriete outdoorattracties zoals de Dierenmolen, de Kikkers, de Konijntjes of zelfs de Vliegende Fietsen. Kabouter Plop, Samson Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! 's Avonds kan je genieten van de Christmas Parade met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguren. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Of geniet van de Christmas Parade met verlichte kostuums. Br / br / Extra ticket Plopsaland De Panne br /  Ticket Plopsaqua De Panne br / Ticket Plopsa Coo br / Ticket Plopsa Indoor Hasselt br / br / strong Extra bij te boeken bij Plopsaland De Panne br / /strong Kinderen vanaf 85 centimeter tot. Neem een kijkje op m voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender! Natuurlijk brengen ook Kabouter Plop, Kabouter Klus, Samson Gert, K3 én nog tal van andere helden regelmatig een bezoekje aan hun favoriete park.

Hasselt plopsaland korting
Plopsaland indoor hasselt prijs
Kaartjes plopsaland de panne

Br / br / strong Winter Magic /strong Tijdens Winter Magic wordt Plopsaland De Panne omgetoverd tot een winterwonderland met 100-en kerstbomen, kerstballen 1000-en lichtjes. Zo zie je Samson een treintje besturen, Kabouter Plop op een slede en is er een schitterende Prinsessia koets. Meer info De Panne /strong Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba, Maya de Bij en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne. Magisch Lichtfestival, tijdens Winter Magic moet je zeker ook een bezoek brengen aan het kleurrijke Lichtfestival op de Big Betsy Hoeve. Het lijkt wel winter wonderland! p p /p Shows Events p strong Shows en events bij Plopsaland De Panne /strong Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. . Op a href nl" target blank" rel"noopener noreferrer" m /a lees wat je allemaal kunt beleven op deze dagen. Het meest bezochte pretpark van Belgi combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. Er valt voor iedereen wat te beleven! Droom weg op de meer dan 10 magische attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje doorheen het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater.


Sitemap