Main Page Sitemap

Kortingsbonnen walibi belgium


kortingsbonnen walibi belgium

geen Walibi Belgium aanbieding! De attracties van Walibi Belgium. Ondertussen kom je ook langs attracties zoals het Reuzenrad, de Zweefmolen en Melody Road, waarin je een rondrit maakt met oldtimers.

Tussendoor kom je langs genoeg restaurantjes waar je even een hapje eet of wat lekkers drinkt. Veiling Walibi Belgium, je kunt nu weer meebieden op tickets voor een dagje plezier bij Walibi Belgium. 6 achtbanen geschikt voor bezoekers met stalen zenuwen. Maar het mooie is: je gaat deze conversies nog een keer langs, maar dan achterstevoren! Het pretpark heeft ook enkele waterattracties, waaronder enkele waterachtbanen. Walibi Belgium, foto's, beoordelingen, plezant, we hebben een toffe dag gehad.

kortingsbonnen walibi belgium

Macdonald kortingsbonnen
Lidl kortingsbonnen
Korting kaartjes walibi belgium
Walibi jumbo korting

Ga je rechtsom, dan kan je meteen in de Vampire of de houten achtbaan de Weerwolf. Loop je nog verder, dan kom je uiteindelijk bij Gold River Adventure, voor een tochtje op het water, en de Octopus. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Walibi Belgium korting! Tijdens een rit in deze stalen shuttle-achtbaan kom je door een looping en een dubbele cobra roll. Dit park heeft namelijk de meeste achtbanen van heel Belgi! De karretjes worden aan het begin via de achterkant omhoog getakeld en losgelaten, op de terugweg precies andersom. In de maand juni van 2016 werd er bijvoorbeeld een nieuwe attractie geopend in het pretpark, namelijk de attractie Pulsar. Helemaal aan het eind van het park vind je de Challenge of Tutankhamon: een darkride met als thema de Egyptische oudheid. Vampire, als laatste heb je de Vampire.

Wijn kortingsbonnen, Verkleedplein kortingsbonnen, Slaapmaskershop kortingsbonnen, Bikeshoe4u kortingsbonnen,


Sitemap