Main Page Sitemap

Korting interrail


korting interrail

voor families een erg groot financieel voordeel oplevert bij het boeken van de vakantie. Tot en met 31 december 2017 is InterRail te koop met 15 korting. Verder kun je kiezen voor 10 of 15 reisdagen binnen een maand. Doordat InterRail nu tot 11 maanden vooruit kan worden geboekt, is het ook mogelijk om in het hoogseizoen van de korting te profiteren. Tegenwoordig is InterRail ook beschikbaar voor volwassenen en senioren.

korting interrail

Efteling korting ah, Hema korting dierenpark amersfoort, Slaapmaskershop kortingsbonnen, River island kortingscode oktober 2019,

Het zijn in principe alle Europese landen met uitzondering van Albani en de Baltische staten/Wit-Rusland/de Oekrane. Daarna nemen we de trein naar Milaan (trein-reisdag 3) en een paar dagen daarna hebben we weer een reisdag van Milaan naar Rome (trein-reisdag 4). Je kan via de actie 15 korting op een Global Interrail Pass krijgen. 15 korting op je Global Interrail Pass. Deze interrail pass kun je dan in 2018 gebruiken, gewoon wanneer jij wilt. Het gaat dus echt om de treindagen, niet zozeer om hoelang je op een bepaalde plek wilt blijven. Alle reguliere treinen kun je zo opstappen. Weet je niet welke Interrail Pass het beste voor jou is? Bezoek 30 landen in Europa met én ticket. Reizen buiten het seizoen staat garant voor een verbeterde reiservaring aangezien toeristische bezienswaardigheden en andere faciliteiten minder druk zijn en ook prijzen lager zijn meldde InterRail Marketing Manager Silvia Görlach bij een eerdere aanbieding.

Terwijl het ideaal is voor wie bijvoorbeeld veel van Europa wilt zien tijdens én reis, niet houdt van vliegen of lekker budget wilt reizen. Met de promotie wil InterRail de verkoop stimuleren. Bij de Treinreiswinkel worden er geen administratiekosten in rekening gebracht en kun je ook reserveringen maken. Waarom interrail zon toffe manier van reizen. Voor circa 40 a 50 euro extra kun je zelfs 7 dagen op pad binnen én maand. 15 korting op Interrail Global Passes. Als volwassene betaal je dan een prijs vanaf 227 euro en jongeren / studenten kunnen een interrail pass kopen vanaf 175 euro.

Kortingscode hippe kip, Anwb korting vignet zwitserland, Disney on ice korting ah,


Sitemap