Main Page Sitemap

Blijdorp korting andere dierentuinen


blijdorp korting andere dierentuinen

met een grote renovatie, men was er druk aan het werk, en zodoende kon men na de bombardementen het park direct herstellen. Leuk detail is dat Diergaarde webshop outlet nl kortingscode Blijdorp de enige dierentuin is die van de hand van slechts én architect afkomstig is en dat is zo uniek, dat Diergaarde Blijdorp sinds april 2004 op de monumentenlijst staat. De ondeugende Vicks kent zijn eigen krachten nog niet en sloeg een tijdje terug pardoes een barst in het glas. Vanaf hier is het. Diergaarde Blijdorp Diergaarde Blijdorp Het adres is: Diergaarde Blijdorp Blijdorplaan 8 3041 JG Rotterdam Terug naar boven. De dierentuin telt er bijna 400, waarbij circa 40 soorten zijn vertegenwoordigd.

Blijdorp of Koninklijke Burgers Zoo, dan krijgt u op vertoon van dit abonnement 50 korting op de twee andere dierentuinen hier genoemd. Bovenstaande kortingen zijn de standaard kortingen. Korting op, blijdorp -arrangementen zoals verjaarspartijtjes korting op Jungle Express blijdorp -treintje 0,70 pp per rit (i.p.v.

Opgezet als kleine dierentuin beslaat het terrein tegenwoordig een oppervlakte van 13 hectare. Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. De beroemde architect Sybold van Ravesteyn was aangenomen voor dit project en de vernieuwde Diergaarde Blijdorp kon haar poorten openen in 1941. Op de savanne in Afrika ontmoet je de giraffen.

Laaglandgorillas, gibbons en orang-oetans. Zo beschikt het park bijvoorbeeld over bedreigde soorten als de kaalkopibis en de Chileense poedoe, het kleinste hert ter wereld, en zijn er tevens pauwen, aras, luiaards en witsnuitneusberen te vinden. Bijzondere ontmoetingen in Diergaarde Blijdorp, let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de anwb-winkel. En of het nu mooi of slecht weer is, in de binnenspeeltuin Biotopia beleven kinderen de spannendste avonturen en komen ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven. Spelende tijgertjes, toen Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog werd gebombardeerd werd ook Diergaarde Blijdorp, begin 1940, flink getroffen! De natuurlijke omgeving wordt zoveel mogelijk nagebootst en dat betekent dat ook de planten authentiek zijn aan de natuurlijke omgeving en men ziet er zelfs enkele culturele elementen terug. kassaprijs, online kosten de tickets 2 euro minder. Ieder gezinslid ontvangt zijn eigen pasje met pasfoto; deze wordt direct aan de balie genomen en op het pasje geprint. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Kinderen van 3 t/m 12 jaar. 1,-) en nog veel meer Routebeschrijving: Diergaarde Blijdorp is zowel met openbaar vervoer als auto goed bereikbaar. De meeste aandacht gaat echter uit naar de aanwezige apen en mensapen, waaronder makis, brulapen, langoeren, slingerapen, bonobos. Het dierenpark is gevestigd in Apeldoorn, en trekt ongeveer 460.000 bezoekers per jaar. Diergaarde BlijdorpGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel. Beleef tropische temperaturen, heerlijk geurende bloemen en duizenden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders in vlinderparadijs Amazonica. Sinds augustus 2010 kun je ook met de RandstadRail ( metrolijn E) vanuit Den Haag, Pijnacker, etc.


Sitemap