Main Page Sitemap

Korting ns business card


korting ns business card

Ik heb een zoals de titel al zegt een Business Card met fbto korting bij meerdere verzekeringen Traject Vrij. Gebruik de code koning voor 5,- korting! Geniet waar je ook bent van het krachtige geluid van deze luidspreker. Ook dan krijg je korting op een Q-Park PR terrein. Hierrrr: Fotoboek voor minder dan tien euro! Je kunt opzeggen wanneer je wil. Dan parkeer je met korting.korting ns business card

Met geregeld verschillende opdrachtgevers en/of werkplekken, ben je vaak onderweg. Om gebruik te kunnen maken van de korting bij NS -Business Card dien je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Nu vraag ik me af: is het mogelijk om de korting die je krijgt bij Traject Vrij ook te gebruiken voor mijn privé reizen? Moet elke vrijdag een flink stuk, dus dat.

Welkom op het NS serviceforum robertjanb! De NS -Business Card is ontwikkeld als 1 kaart waarmee je alle werkgerelateerde reizen kan maken. Met de NS -Business Card van NS combineert u gemakkelijk meer in het verkeer. De ene reis bijvoorbeeld de auto, de andere keer de trein en OV-fiets.

Gebruik code 58544 /eStore/nl/Home, nu bij fotofabriek: Je maakt een Hardcover A4 Fotoboek met 24 paginas voor maar 9,95 inclusief gratis verzending. Moet elke vrijdag een flink stuk, dus dat zou me werkelijk honderden euros schelen en de NS heeft nog steeds de geneugten van een abonnement? Voor koningsdag 5 korting nog dit weekend geldig! Aan de NS automaat kan ik echter geen kaartje kopen met 40 korting. Voorwaarde is wel dat je kortingsbon sportrusten dezelfde dag een treinreis binnen Nederland maakt en in- en uitcheckt bij een ander treinstation. Bekijk de website van NS voor meer informatie. Mijn werkgever wil privé-reizen niet doorbelasten en dat snap ik wel, afdeling HR heeft al genoeg te doen. Ook als je meerdere dagen parkeert krijg je korting, mits je het Q-Park PR terrein verlaat op dezelfde dag als de terugreis met de trein. Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je 2e pizza gratis krijgen bij Dominos. Hoe kan ik nu prive met 40 korting reizen zonder dat de kosten aan mijn werkgever worden doorberekend. Je hebt geen betaalpas nodig, want met je NS-Business Card kun je in- en uitrijden.


Sitemap