Main Page Sitemap

Uit met korting jumbo


uit met korting jumbo

van afwisseling, dus gaan van museum naar stoere outdoor activiteit en een dag later naar een pretpark. Op onze website zijn zwembaden en (indoor) speelparadijzen in grote getale vertegenwoordigd. Dagjes-uit-actie, de supermarkten Jumbo en C1000 hebben vanaf heden een nieuwe actie waarmee korting is te verdienen op de leukste dagjes uit. Op de website van Jumbo kan je vervolgens tickets bestellen voor je favoriete uitje. Munten kunnen gestapeld worden, maar de maximale korting verschilt per park en per dag. De Dagjes uit- actie werkt vrij simpel. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt ga je snel naar de detailpagina per park en bekijk je de lijst met actuele deals. Op de pagina van een specifiek uitje staan highlights beschreven. Hieronder vind je de complete lijst inclusief de hoeveelheid korting die tijdens de actie valt te behalen.

Denk hierbij aan must sees en horecagelegenheden. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook korting! De acties op de website zijn erg veelzijdig.

Voer de kortingscode(s) in (max. Hoe werkt het, tussen en ontvangt je voor elke 10,- boodschappen een kortingsmunt ter waarde van 2,50. Ieder kind uit de groep kan mee voor een aangename prijs. Kies én van de 40 dagjes uit. Bespaar flink op een dagje uit. Stap 4: Betaal het resterende bedrag. Geen probleem, verzilveren kan t/m Dus keer alle boodschappentassen, portemonnees en jaszakken nog eens binnenstebuiten, op zoek naar je laatste munten en verzilver ze voor de hoogste korting op de leukste Dagjes Uit.uit met korting jumbo

2,50 euro, die je kunt stapelen tot een korting van 25 euro per kaartje.
Uit actie is er weer!
Sparen voor de hoogste korting op de leukste Dagjes, uit.

Anwb korting vignet zwitserland, Efteling korting ah, River island kortingscode oktober 2019,


Sitemap