Main Page Sitemap

Korting meereizen studenten ov


korting meereizen studenten ov

korting met je meereizen. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Dat kan met het Dal Voordeel. Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Deze medereizigers hebben wel een ov-chipkaart nodig. Voor 60 plussers biedt Dal Voordeel extra voordeel: voor 24,50 euro krijg je zeven dagkaarten 2e klas cadeau, deze worden Keuzedagkaarten genoemd. Wanneer je recht hebt op studiefinanciering heb je vaak ook recht op een OV-studentenkaart.

In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. De korting geldt voor al het openbaar vervoer in Nederland.

Ov en reizen : Wanneer reizen?korting meereizen studenten ov

Schuurman kortingsbon, Boeken korting,

Begin je de treinreis net voor de spits? Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Check hier alles over Samenreiskorting. Hierbij heb je bij het weekabonnement het recht om van maandag tot en met vrijdag te reizen met de trein. In het weekend en op zon- en feestdagen zijn er geen tijdsbeperkingen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Mail onze redactie via email treinkaartjes korting september 2019 protected, vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat. Of naar het buitenland reizen?

Center parcs zandvoort korting zwembad, Ns dagkaart kortingsactie,


Sitemap