Main Page Sitemap

Spits ns korting


spits ns korting

- en ingecheckt bij het spoorbedrijf, dan geldt dat voor de OV-chipkaart als een ononderbroken treinreis. Wordt binnen 35 minuten na het uitchecken op hetzelfde station weer ingecheckt, dan geldt dat als een overstap en als dezelfde reis. Het minimumbedrag om te kunnen inchecken is vier euro lager. OV-chipkaart-reisproducten kopen en opladen (ze kunnen overigens niet betaald worden met reissaldo Altijd Voordeel Maand. Vervolgens kiest men eerst enkele reis, retour, Railrunner, ICd/ICE-toeslag of Overig. Te veel betaald chipgeld naar beter OV SpitsNieuws, iet uitchecken: 16 miljoen Kind reist vanaf 2015 gratis mee in trein, 11 september 2014 Artikel 47 van het Besluit personenvervoer 2000. In de overgangsperiode werd de prijs van een enkele reis verlaagd en de prijs van een retour navenant verhoogd.

Automatisch opladen activeren (alleen na bestelling bij webwinkel en indien dit niet met de kaart is aangevraagd). Voor een papieren kaartje binnenland moet men selecteren kappersproducten nl kortingscode "Ik heb geen OV-chipkaart dan "Losse kaartjes". Soms echter moet hij op het overstappunt door poortjes lopen. 13 Deze worden verkocht via de loketten en de automaten. Voor kinderen zijn de tarieven bij de automaat lager dan op de site van NS International, want op de site kan men weliswaar "12 t/m 25 jaar" aanvinken, maar dit geeft geen korting. Weekend Vrij: Vrij reizen van vrijdagavond 18:30 tot maandagochtend 4:00 uur en sinds 2016 alle algemeen erkende feestdagen. Als de kaart (na vijf jaar) verlopen is wordt niet automatisch een eventueel restbedrag of saldo op de kaart teruggestort.spits ns korting

De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met nfc-chip (tot eind 2008 rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland.
Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig.
Bespaar op je treinreis, en koop een NS dagretour met korting.
Bijna altijd kun je wel ergens voor 18 a 19 euro een retourtje.


Sitemap