Main Page Sitemap

Korting omniversum


korting omniversum

(7 -14 Jongeren (15 - 21 Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea. Omniversum neemt je met grootbeeldfilms mee naar andere werelden. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Omniversum. Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Tot wel 70, zeer veel verschillende korting in Zuid-Holland.

Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Omniversum en andere kortingen mist! In het Omniversum kan het! Backyard Wilderness draait vanaf 12 februari minimaal een half jaar lang in Omniversum. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Omniversum of ander dagje uit.

De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar, omdat jongere kinderen het grote scherm en het geluidssysteem als overweldigend kunnen ervaren. Vanwege een schoolproject moet Katie zich gaan verdiepen in de natuur en komt ze erachter dat Wi-Fi niet de enige belangrijke schakel in het leven. Verlopen kortingen voor Omniversum, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Bij Omniversum kijk je niet naar een film, maar ben je onderdeel van de film!

Met 41 korting naar het Omniversum. Bij Omniversum ben je onderdeel van de actie! Gratis naar Mysteries of the Unseen World? Madurodam met 20 korting 89 mensen gingen u voor, stedelijk Museum Schiedam met kortingscode 31 mensen gingen u voor, rondvaart Rotterdam met kortingscode 131 mensen gingen u voor. Je kunt tickets reserveren door te bellen naar.


Sitemap