Main Page Sitemap

Korting wintercircus hilversum


korting wintercircus hilversum

stappen en u bent bij de spoorwegovergang en ziet aan de overkant rechts de tent al staan! Het kan eveneens voor. Uniek voor ons land, want het laatste stukje spoor waar dat zo is en nog beschermd ook.

23 december tot en met 4 januari op het evenemententerrein van Werf.
Kortingsbonnen voor dit evenement in Hilversum.
Wintercircus Hilversum van zaterdag.

Nordhorn dierentuin kortingsbon, Cakeprint kortingscode, Mac cosmetics korting 2019 launches,

Ben altijd blij dat ik nog kind ben. Onder andere treedt hij op met Hans Klok. Zelfs de gedraaide muziek in de pauze -kerstliedjes- kreeg aan het eind van ieder nummer de handjes op elkaar! Ze won zowel goud bij het Golden Trick Circusfestival als de Talent Award van het wereldberoemde Cirque du Soleil. Kom kijken en genieten van circus nieuwe stijl met een sterk uiteenlopende en diverse voorstelling. Doe halverwege (achter de wachtruimte) maar even de groeten aan die prachtige Dartmoor pony, die heel triest want alleen in een weitje staat met geen sprietje gras. Artiesten die al plannen hadden voor de jaarwisseling kunnen die nu gewoon uitvoeren en de dieren kunnen het oud- en nieuw-weekend naar 'huis'. No problem, daar wordt geen punt van gemaakt! Boek hier je tickets voor het Wintercircus in Hilversum.korting wintercircus hilversum

Klik op de kortingsbon om deze op te slaan en/of uit te printen. Sfeervol, wintercircus is terug in, hilversum. Met nationale en internationale artiesten en diverse prijswinnende acts! Het, wintercircus Hilversum was al vier achtereenvolgende jaren een succes.


Sitemap