Main Page Sitemap

Stadspas amsterdam aanbieding januari


stadspas amsterdam aanbieding januari

Stadhouderskade 89 WO 6 FEB 13:00 uur roze senioren Deze middag wordt door het COC 10 korting 123inkt georganiseerd, je hoeft geen lid te zijn om naar deze middag te komen. Gesticht als marktplaats voor Friezen en Vikingen is dit plaatsje zeker een bezoek waard. In de middag bezoeken we Kasteel Egeskov, én van de best bewaarde waterburchten van Europa. Aanbiedingen alleen voor kinderpassen, per kinderpas (kinderen van 3 t/m 14 jaar) kunnen twee tickets gekocht worden voor Burgers Zoo EN voor Dolfinarium. PathÉ tuschinski erasmushuis Noorderven 79 Zaandam MA 11 FEB 15:00 17:30 uur DE regenboog salon Voor iedere oudere die jong van hart is en openstaat voor anderen, ongeacht zijn/haar seksuele voorkeur houden wij een gezellige Regenboog Salon. Wil je komen optreden dan kun je je aanmelden bij onze host Efa. Voor meer informatie: Geen internet, mail of problemen met het invullen of versturen van het formulier? In de middag bezoeken we de indrukwekkende hoofdstad van Schotland, Edinburgh. Tegenwoordig kunt u de Oud-Hollandse sfeer proeven: bewondert u de klederdracht en laat u zich inspireren door de oude ambachten!

Stadspas - Gemeente, amsterdamstadspas amsterdam aanbieding januari

Maxi cosi rodi airprotect aanbieding, Klimbos gooi eemland aanbieding,

DE rietvinck DE serre Pieter Calandlaan 258 a DO 7 FEB 20:00 uur pink nieuw west borrel Onder het motto Een goede buur is beter dan een verre vriend wil pink nieuwwest de lhbtqi-bewoners van ons stadsdeel de gelegenheid bieden elkaar te leren kennen. Dag 5 - Orvieto Orvieto staat bekend als een van de mooiste plaatsen in de regio Umbri. Wij gaan vandaag met een van deze schepen het unieke gebied van de Friese Meren bevaren. Queers CAFÉ vrijdag 15 februari HET open huis Bilderdijkpark 12a VR 15 FEB 20:30 uur thema avond De zocieteit organiseert culturele avonden voor homomannen 50 met film, muziek of lezing. De landschappen met de lochs en glens, de gevarieerde historie die ons zelfs tot de prehistorie terug voert en de levende legenden dragen bij aan het mysterie. U heeft vrije tijd om Zakopane te ontdekken. Het bekendste kortingscode kleertjes com lenten monument in deze plaats is de Sparrenburg.

Op onze terugreis maken we een schitterende route door de Voerstreek. Via een mooie route bereiken we de middeleeuwse stad Vianden. Parkeren achter het pand (parkeerterrein Zuidgorsstraat) kost 1,30 voor het eerste uur, dan 2 uur gratis. 26 juni Ooijpolder Beschikbaar De Ooijpolder is een schitterend natuurgebied aan de Waal, net achter Nijmegen. Er is voor deze actie geen sprake van 'Begeleidersbonnen'. Meldt u te laat af of komt u niet opdagen dan gelden onze annuleringsvoorwaarden, u vindt ze hier m/algemene-voorwaarden fotos: Orchideeenhoeve, Groengrijs/Thea Seinen.a.

Blond amsterdam servies online kopen, Seiko horloge aanbieding, Spa zuiver amsterdam adres, Douglas parfum aanbieding,


Sitemap