Main Page Sitemap

50 korting iens 2019


50 korting iens 2019

Het Iens Festival biedt het online restaurantplatform de keuze uit honderden deelnemende restaurants door heel Nederland, zoals Ferillis at The College in Amsterdam, De Nieuwe Poort Rotterdam en Tasca in Den Haag. Het Iens Festival is een overgewaaide actie uit Spanje waar moeder Tripadvisor deze al vaker gehouden heeft. Iens Festival vorig jaar deden 400 restaurants mee. . Hierdoor gaan bedrijven het loodje leggen. Hoe werkt Het iens Festival? Restaurant Parkheuvel van Erik van Loo heeft een speciaal Top Chef Menu tijdens de nieuwste actie van Iens: drie gangen en vier amuses voor 47,50. Over de resultaten van het eerste Festival zegt hij dat de restaurants die meededen ook na afloop nog 2,5 keer vaker geboekt werden dan voor het Festival. Ik snap die ophef nooit zo goed. Klanten van Albert Heijn kunnen tijdens deze actieweken voor een gratis tweede driegangenmenu bij door Iens geselecteerde restaurants sparen. Lees hier alles over Iens.

150Verlopen dec 6e 2017dec 6e 25Gratis, iENS Aanbiedingen, iens yummie tegoed - 25 euro- bij volgende reservering Download de iens/fork app Maak een account aan Reserveer bii een restaurant en gebruik de code wonderful. Kennismaken met restaurant, iens: Restaurateurs krijgen via het Iens Festival dé kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant. Als je t niks vindt moet je niet meedoen, is zijn conclusie. Wij geven je heel veel aandacht en die betaal je met je foodcosts.

Wijck prints kortingscode, Gta 5 korting,

Jeffrey van Dijk, eigenaar van Hoeve Kromwijk in Zoetermeer is al even duidelijk: Wat een kansloze actie is dit weer! En zijn dus online te reserveren via het platform. Gasten vinden online de deelnemende restaurants van het Iens Festival, plaatsen een reservering, bestellen naar eigen keus en ontvangen van het restaurant de rekening met 50 korting er direct op verwerkt. Wij doen als Iens een flinke marketinginvestering hierin. Gasten die het Iens Festival boeken spenderen vaak meer dan ze in gedachten hadden. De meningen over deze actie waren verdeeld, omdat de ondernemer het tweede diner moet weggeven.

Korting freshlabelz, Apenheul kortingskaarten,


Sitemap