Main Page Sitemap

Spoorwegmuseum sneek korting


spoorwegmuseum sneek korting

: 9,50 design development: bureau interactieve communicatie). Koop dus vooraf een retourkaartje of maak gebruik van een ov-chipkaart. Veiling Spoorwegmuseum, je kunt momenteel meebieden via de veiling, zodat je met korting naar het Spoorwegmuseum kunt gaan. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Je kunt een bezoek aan het Spoorwegmuseum ideaal combineren met een ander museumbezoek in Utrecht. Ook geopend op maandagen tijdens de schoolvakanties. Doctor Boumaweg 17b, Sneek, tel). Deze toegangskaarten zijn geldig kortingsbon sevenbien tot en met 31 december 2018, maar het is onbekend tot wanneer deze kaarten verkocht zullen worden.

Nordhorn dierentuin kortingsbon
Merkkledingkids kortingscode
123inkt kortingscode verzendkosten

Deze actie is alleen te koop in juni. Dan is het handig om te weten hoe het museum bereikbaar. Zo heb je een korting van 28 te pakken! Betaal geen 17,50 euro per persoon, maar 12,50 euro. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Spoorwegmuseum voor je op een rij. Op zoek naar een leuk museum voor jong en oud? Meer weten over de tentoonstellingen en collectie van dit museum? Tentoonstelling en collectie Spoorwegmuseum Het Spoorwegmuseum gaat over de spoorwegen in Nederland.spoorwegmuseum sneek korting

Doctor Boumaweg 17b, Sneek.
Brexit tentoonstelling trains and cars Benefietconcert 20 Maart: Alle kinderen mogen meedoen Tentoonstelling en spelen: Magazijn van de dromen!
Expositie Spoorwegstaking : 75 jaar na dato 30 september 2018.
Emailadres: Leave this field empty if you're human.
Je kunt momenteel meebieden via de veiling, zodat je met korting naar het Spoorwegmuseum kunt gaan.


Sitemap