Main Page Sitemap

Openluchtmuseum arnhem openingstijden


openluchtmuseum arnhem openingstijden

ben je op de hoogte van alle bijzondere activiteiten en evenementen. Bezoek met handicap, praktische info. Our 'enjoy winter' package offers you all kinds of options and we will be happy to work with you to make your visit extra special. Bekijk het overzicht om ervoor te zorgen dat je bij jouw bezoek niet voor verrassingen komt te staan. Opmerkingen, openingstijden 2018: Voorjaar: maandag 22 januari t/m donderdag 29 maart. Do you want to celebrate winter, all snug and cosy, in an unforgettable location? Op de plattegrond van het Openluchtmuseum zie je een overzicht van het museumpark. Doordeweeks museum open van 11u tot 17u, ijsbaan en entree tot 18u. M maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) voor een betere werking van de website. Zomer: vrijdag 30 maart t/m zondag 28 oktober.

Van 16 februari tot en met. Gedurende het jaar wordt een wisselende programmering aangeboden aan onze bezoekers. In de winterperiode is het museum geopend van 8 december.

Thermae son openingstijden zwembad
Circus renz korting arnhem kaarten

In weekenden en vakanties museum open van 10u tot 18u, ijsbaan en entree tot 19u. Open van 10u tot 17u, zowel doordeweeks als weekenden en vakantie. Speciaal voor kinderen, evenementen vinden regelmatig plaats in het museum. Naar de inhoud van deze pagina. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken. E-mail, wachtwoord, pagina aanmaken, wachtwoord, wachtwoord bevestigen. We raden je dan ook aan altijd de openingstijden voor je bezoek op de site van Nederlands Openluchtmuseum te controleren. In de zomer en winter zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud.

Anwb korting openluchtmuseum
Openingstijden museum beeld en geluid
Louwman museum openingstijden
Korting dominos arnhem


Sitemap