Main Page Sitemap

Treinkaartje antwerpen met korting


treinkaartje antwerpen met korting

laatste dag van de Boekenweek gratis met de trein naar uw bestemming en weer terug. Met deze Kruidvat-biljetten reisde men voor 9,95 heen en terug naar elke bestemming in Belgi, inclusief de mogelijkheid om maximaal 3 kinderen onder de 12 jaar gratis mee te nemen. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Een Go Pass biljet kost 6,- per enkele reis 2e klas. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. De enige winkelketen die net als in Nederland in samenwerking met nmbs goedkope treintickets aanbiedt is Kruidvat. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Verlopen treinkaartacties 1 gratis rit, nMBS heeft dit jaar een leuke Paasactie.

Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Hiermee reizen ze met 50 korting naar alle bestemmingen in Belgi met uitzondering van de grensstations.

Ook bij de ze voordelige treinkaartjes van nmbs geldt een Diabolotoeslag. Voor de ouders en de kinderen die ouder zijn dan 12 jaar geldt een korting van. Voor kinderen die alleen reizen bestaat er een kind biljet. Deze reisbiljetten moeten op de uiteindelijke reisdatum geldig gemaakt worden met macbook pro student discount beats onuitwisbaar inkt. Handig om te weten. Vaste treinkaartkortingen VAN nmbs, nMBS Go Pass. Nmbs Biljet Grote gezinnen. Voor iedereen is er wel een vaste treinticket actie die bij hem of haar past: zie onder.treinkaartje antwerpen met korting

Standaard ontvangen jongeren tot 26 jaar oud een korting van 35, maar met een 40 korting abonnement of zelfs een 100 korting (studenten-OV) is het mogelijk om al voor 8,40 een retourtje naar, antwerpen te boeken. Boek uw treintickets naar, antwerpen via onze website en profiteer van aanbiedingen en korting op treinreizen! Met dit reisproduct kunt u eenvoudig een goedkoop weekendje naar Belgi! Voor goedkope treinkaartjes naar, antwerpen bekijk. De Trein met, korting?

Merkkledingkids kortingscode, Met korting zwemmen bij kempervennen,


Sitemap