Main Page Sitemap

Korting reizen ns studenten


korting reizen ns studenten

incheckt. Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat? Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International.

Korting reizen ns studenten
korting reizen ns studenten

Meereiskorting studenten ov weekend, Ouwehands dierenpark rhenen kortingscode, Merkkledingkids kortingscode, Miinto kortingscode juli 2019,

Je mag overigens vier euro rood staan, je kunt je reis nog afrekenen. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Hierop staat dat ik het op 1 hele zaterdag of zondag mag gebruiken en in combinatie met een geldig 2e klasvervoersbewijs. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Met een toeslag van én euro zelfs, vanwege de chip die erin zit. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Hoeveel moet er op mijn OV studentenkaart staan? Maar ik heb een studentenov, en daarvoor krijg ik in vakantie's en weekenden korting, maar nergens waar ik kon aantikken dat ik die korting wou krijgen en ik mag dus het dubbele betalen?


Sitemap