Main Page Sitemap

Korting op nieuwe iphone zetten lukt niet


korting op nieuwe iphone zetten lukt niet

5 gekke kuren had (vastlopen, niet kunnen telefoneren) heb ik een reservekopie gemaakt en de korting jesus christ superstar john legend cast nieuwste software geinstalleerd. Voer het Gmail adres in, inclusief @m. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Je iPhone overzetten via iTunes, als je een Mac- of Windows-pc hebt, is het overzetten van je gegevens via iTunes een veilige en toegankelijke methode. Pak nu je nieuwe iPhone erbij, verwissel de simkaart en zet het toestel aan zodat de tekst Hallo op je scherm verschijnt. Dit kan een paar minuten duren; Kijk vervolgens via Voorkeuren Apparaten of de reservekopie goed is opgeslagen. Zo werkt het, voordat je onderstaande stappen doorloopt, is het belangrijk om te weten welke smartphone je voor je nieuwe iPhone gebruikte. Voer je wachtwoord in, welke je ook op m moet invoeren om in te kunnen loggen. Installeer de iCloud-reservekopie Nadat het maken van de reservekopie is voltooid, kun je de nieuwe iPhone inschakelen. Draaien deze beiden op iOS 11 of hoger, dan kun je ze gemakkelijk instellen.

Het installeren van al je apps en iCloud-bestanden kan namelijk best wat tijd in beslag nemen. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat; Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone ; Kies Zet reservekopie terug en kies de juiste reservekopie; Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten; Wacht. Hierdoor verschijnt er een venster in beeld.

Korting op nieuwe iphone zetten lukt niet
korting op nieuwe iphone zetten lukt niet

Booking kortingscode invoeren, 15 korting intertoys 2019, Bobux met korting,

Dan wil je natuurlijk al je bestanden en contacten van je oude toestel behouden. Heb het gevoel dat het maken van de reservekopie al verkeerd gaat, want dat gebeurd binnen 2 minuten. Vink, iMAP inschakelen aan. We beginnen met de techniek die voor iedereen werkt: een iPhone overzetten via iTunes. Dit kan bijvoorbeeld Privé of Gmail zijn. Ios 9,1 zit op beide telefoons. Geen probleem Heb je geen iOS 11, dan kun je ook op een andere manier iCloud gebruiken voor het overzetten van gegevens. Volg daarna onderstaande stappen. Ik heb ook alle instellingen en inhoud nogmaals gewist, apparaten diverse malen opnieuw opgestart, zonder resultaat.


Sitemap