Main Page Sitemap

De scheg zwemmen korting


de scheg zwemmen korting

van de familieglijbaan Lava Slide. Even iets anders dan rondjes schaatsen. Kunstijsbaan De Scheg in Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf 11,50.p.) en schoolreisje. Openingstijden, dinsdag van.00 -.00 uur. Schaats de winter in bij De Scheg in Deventer! Leer al in vijf lessen bewegen op het ijs. Alle activiteiten 400-meterbaan, iJsplein: 30 x 60 meter ijsvloer. Kinderen 3 t/m 12 : Euro 6,50.

De Scheg met 45 korting.
Kom een dagje spelen, zwemmen en schaatsen in Deventer.
De hele dag waterpret in het zwemparadijs, spelen in het speelparadijs en schaatsen op de ijsbaan.
Aan de rand van Hanzestad Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte speel- en zwemparadijs van belevingscentrum de Scheg.
Beklim in het ijskoude poolstation de top van de, spitsberg, vanwaar de glijbaan je in een vaartje weer met beide benen op de grond zet, oog in oog met een enorme ijsbeer!

Snelheid maken op de 400-meterbaan. 32 korting, de, scheg. Gratis, leeftijd: 0 - 99 jaar, weergevoelig: Nee, rookbeleid: Verboden te roken. Al met al kunnen we secrid slim cm korting dreambaby wallet korting zeggen dat we zeer tevreden van tafel gingen en zeker nog een keer terug willen komen. Lees, hIER meer, schaatsschool, de, scheg!

de scheg zwemmen korting


Sitemap