Main Page Sitemap

Gamma kortingscode invoeren


gamma kortingscode invoeren

te geven. Je kunt de status van je bestelling volgen door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je kreeg na je bestelling. Van zodra uw aanvraag bevestigd is op uw persoonlijke account en van zodra wij uw geschenkbon per post ontvangen hebben, of uw e-ticket per mail, wordt uw tegoed automatisch toegekend op uw account en wordt u per mail op de hoogte gebracht. De beeldverhouding van je fotos wordt bepaald door je camera en is op sommige toestellen op voorhand in te stellen.gamma kortingscode invoeren

Dankzij het originele en unieke concept van 2 cadeaus in én, biedt Vivabox u het plezier van een activiteit rijk aan emoties én het plezier van een cadeau in de geschenkdoos zelf.
Je fotos worden standaard afgedrukt volgens de beeldverhouding van je fotobestanden.

Eens uw reservatie door de partner bevestigd is, kunt u de partner rechtstreeks contacteren om te vragen of u uw reservatie kunt wijzigen of annuleren. Dit kan al dan niet volgens de reserveringsvoorwaarden van de partner. Kan gebeuren, maar geen paniek. De gebruikelijke 10x15 die wij kennen is in werkelijkheid 10,2 x 15,2 cm groot, wat overeenkomt met 4 x 6 Inch. Bent u in het bezit van een geschenkdoos of een e-doos? Deze informatie is ook beschikbaar op uw persoonlijke account, onder de rubriek "uw omruilingen". Klik op ok en de korting word automatisch toegepast. Je kunt ook kiezen voor een betaling met bankkaart / bankpas (Maestro, Sofort of Ideal indien je bank dit ondersteunt. Ik heb een ander formaat foto's ontvangen dan ik had besteld. In onze software worden transparanten en soms ook de lagen van het tiff-bestand niet ondersteund.

Gamma kortingscode invoeren
gamma kortingscode invoeren


Sitemap