Main Page Sitemap

Korting clubkaart feyenoord


korting clubkaart feyenoord

je bij afname van vier of meer kaarten een aantrekkelijke stapelkorting. De aanvraag voor een AZ Clubkaart wordt conform de voorwaarden van de knvb allleen gehonoreerd indien je niet in het bezit bent van een andere geldige (seizoen)clubkaart. Het supportershome is voor de wedstrijden en in de rust voor iedereen toegankelijk. Halve seizoenkaart bestellen, met een AZ Clubkaart kun je in de voorverkoop gemakkelijk wedstrijdkaarten bestellen voor de duels van. Nieuw: digitale halve seizoenkaart. In de jacht op een structurele plek in de top van Nederland heeft AZ jou nodig. Je kunt de AZ Clubkaart voor wedstrijden (uitgezonderd de wedstrijd AZ-Feyenoord) wel overdragen, maar je blijft verantwoordelijk voor het gebruik ervan.

korting clubkaart feyenoord

Het is nu al mogelijk om voor alle thuiswedstrijden in de Eredivisie kaarten te reserveren. De supportersvereniging van AZ (SV AZ) heeft een eigen Home in het afas Stadion, vernoemd naar voormalig eigenaar Dirk Scheringa. En nog veel meer gratis spullen. En waar vind je het Sportcafé en het Fancentrum? Zo nu en dan treedt er een live band op of brengt een speler een bezoek. Deze zijn niet vrij toegankelijk voor publiek, maar voor handtekeningjagers de ultieme positie om te scoren.

Ben jij van plan om dit seizoen meerdere thuiswedstrijden van AZ te bezoeken? Ook dan scoor je stapelkorting bij. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Nordhorn dierentuin kortingsbon
Cakeprint kortingscode


Sitemap