Main Page Sitemap

Ns abonnement met korting


ns abonnement met korting

bij de NS -kaartautomaat. Als student mag je in de week of het weekend gratis gebruikmaken van het treinvervoer van. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden, samenreiskorting is verkrijgbaar bij. Voor 65-plussers heeft, nS wel extra voordeel: bij de abonnementen. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse.

BTW-nummer: NL858652195B01, adres (Geen bezoek antillenweg 17 1339 KD Almere Contact per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Ga dan naar de Reisplanner en voer uw traject. In de Spoordeelwinkel van, nS kan je een treinreisje én uitje in én boeken.

Ns abonnement met korting
ns abonnement met korting

Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen gratis en onbeperkt met de trein reizen. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel kortingscode scapino november van uw reis verrekend. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Samenreisticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met. NS is het mogelijk op bepaalde trajecten met korting te reizen. Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden.

65 plus korting trein
Free record shop kortingscode


Sitemap