Main Page Sitemap

Fitopia sauna korting


fitopia sauna korting

er enorm veel haakjes en opbergvakjes te vinden om je badjas, handdoek. Nog eventjes kort iets over de omkleedruimte. Nu waren het voornamelijk veel zware gerechten, wat niet altijd gewenst is wanneer je iets luchtig wil tijdens de lunch. De volgende opgietsessie was pas om 19 uur, wat dan weer meteen veel later is en zo lang bleven we ook weer niet (we waren er immers al vanaf 11 uur in de ochtend). Openingsuren zijn hier te vinden.

Des te meer reden. Gegevens en extras, de sauna een dagje bezoeken kan voor 27,50 euro per persoon voor gebruik van alle aangeboden faciliteiten. Het eten daarentegen vond ik helaas niet zo heel uitgebreid en er is niet zo heel veel gevarieerde keuze naar mijn mening. Ook kon je bij het bestellen van eten of een drankje dit op je bandje laten tikken, bij het verlaten van het complex werd dan het bandje leeggescand en kon je in én keer alles afrekenen.

Persoonlijk vind ik dit wel erg van belang omdat je toch volledig moet jilster kortingscode kunnen ontspannen en dat gaat toch wat minder wanneer er bijvoorbeeld etensresten op de vloer liggen of dergelijken. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Wel vond ik het fijn dat er redelijk wat indivudele douchecabines waren die opgedeeld waren in 2 soorten, de iets warmere douches en de iets koudere douches. Al velen gingen jou voor. Er zijn cadeaubonnen te verkrijgen in alle prijscategorien. Dit goedkope treinkaartje is geldig op een traject naar keuze voor de heen- of terugreis in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.


Sitemap