Main Page Sitemap

Ns e ticket met 40 korting


ns e ticket met 40 korting

bij. Je kunt geen gewone kaartjes of e-tickets met korting kopen, dus de reguliere restricties daarop (d.w.z. Bij het niet gebruiken van de ticket op de datum dat deze geldig is blijkt het niet mogelijk te zijn de ticket om te zetten naar een andere datum of om geld terug te ontvangen. Ik vind dat klanten van jullie zo achtergesteld worden, ipv dat het gewaardeerd wordt dat je een abonnement hebt.

Onlineprinters 5 euro korting
Ebookers kortingscode
Plaswijckpark korting postcodeloterij

Timmerman, 17:32 #3 Nog een nadeel van E-ticket. Bel de NS voor meer informatie. Reactie infoteur, Beste Els, Wat bedoel je? Zijn er nog bepaalde tijden dat er met een E ticket niet gereisd mag worden? Reeds de 2e maal in 14 dagen. De NS zeggen duidelijk dat zij niet verantwoordelijk zijn voor problemen aan de kant van de klant. Hoe lang duurt deze storing nog? Ze weten dus dat de ticket niet is uitgeprint en bovendien is de reisdatum verlopen. Mvg, Willems, reactie infoteur. Hoe moet je dan inchecken? Reactie infoteur, Geachte. Westerhuis, 15:35 #17, heb 2 treinkaartjes gekocht en betaald via ideal naar schiphol vv maar hoe kan ik de kaartjes afdrukken?

Ik ga regelmatig naar Schiphol, maar een treinkaartje online kopen om van Maastricht naar Schiphol te sporen, is onmogelijk omdat ik bij een Belgische bank ben. Er zijn vast meer van dit soort klachten, dus misschien doen zij er wat mee. Meertens, 14:45 #5 Onze printer weigerde dienst na het kopen van een e-ticket. Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. Concreet betekent dit dat je niet met korting kunt inchecken tussen 6:30 en 8:55 uur en tussen 16:00 en 18:25 uur. Ik raad aan om een belletje te doen naar de Consumentenbond, Tros Radar of iets dergelijks. Lekker gemakkelijk van de NS om zich achter de 'voorwaarden' te verschuilen om zodoende niets terug te hoeven betalen. We krijgen het betaalde bedrag echter niet terug omdat ze een beroep doen op de leveringsvoorwaarden terwijl ze simpelweg niet geleverd hebben.

Oase nederasselt korting, Bever korting black friday, Best fightshop korting code,


Sitemap