Main Page Sitemap

Aanbieding persoonlijke ov chipkaart


aanbieding persoonlijke ov chipkaart

je eenvoudig online aan. Ik dacht dat ik ergens gelezen had dat.v.m. Dit zijn eenmalige aanschafkosten. U kunt hier alles lezen over de voordelen van een anonieme OV-chipkaart kopen. De kosten van een persoonlijke OV-chipkaart zijn evenveel als die van een anonieme OV-chipkaart: 7,50 euro. Je kunt ook een dagkaart op je, oV-chipkaart zetten.

Tijdelijke actie ov-chipkaart voor 2?aanbieding persoonlijke ov chipkaart

Velux verduisterend rolgordijn aanbieding
Ov chipkaart kortingskaart ns
Klimbos gooi eemland aanbieding

Deze kan je vanaf de eerste week van juni tijdelijk te koop via de site. In plaats van dat je onbeperkt kunt reizen gedurende een periode, kan je met een rittenkaart een aantal ritten met een bepaalde vorm van vervoer maken. Daarna reist u gemakkelijk door heel Nederland met het. Het verwerken van het formulier zorgt voor extra handelingen, zoals het invoeren van je gegevens in onze systemen. Je bestelt dagkaarten via, waarna je bij een ophaalautomaat het product op kunt halen naar je persoonlijke OV-chipkaart. Tijdelijke Lease OV-chipkaart 7,50 59,95, oV-chipkaart eigen ontwerp, waardering.00 uit. Meer info over een persoonlijke OV-chipkaart kopen Tekst sluiten. Met een dagkaart kan je afhankelijk van het soort dagkaart tussen de 1 dag en de 4 dagen onbeperkt reizen bij een vervoerder. De persoonlijke OV-chipkaart staat op naam geregistreerd en kan abonnementen bevatten.

Van 7 juli t/m 14 juli is deze aanbieding ook te verkrijgen bij de tijdelijke servicepunten voor de OV-chipkaart op de volgende stations: Almere Centrum, Amsterdam centraal (onder voorbehoud Amsterdam Sloterdijk, Beverwijk, Diemen, Eindhoven (onder voorbehoud Groningen, Hilversum, Houten. Een persoonlijke OV-chipkaart vraag je eenvoudig online aan. Je hebt hiervoor een digitale foto nodig en je betaalt via ideal.


Sitemap