Main Page Sitemap

Louwman museum korting


louwman museum korting

geweest en het is goed bevallen. 3,- korting Den Haag (59 beoordelingen) Waar is het kleine Nederland groot in? Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, laatste keer geweest bij toyota in raamdonksveer. Het opvallende museumgebouw telt drie etages en heeft ruim.000 m2 expositieruimte. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Prachtig museum, toon beoordeling per criterium, sfeer. Vind deze en andere kortingen voor Louwman Museum hier en profiteer gelijk van je voordeel. Het leek ons leuk om naar het Louwman Museum te gaan en het bleek een fantastische keuze! In het door de Amerikaanse architect Michael Graves ontworpen museumgebouw zijn niet alleen ruim 250 historische automobielen te zien, maar wordt ook de grootste collectie automobiele kunst ter wereld tentoongesteld.

Wereldwijd wordt de collectie gezien als erg toonaangevend. Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Voor vaderdag hadden mijn broer en ik het idee om iets te doen met het hele gezin. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Louwman Museum en andere kortingen mist! Interessante tentoonstelling, toon beoordeling per criterium, sfeer. Het museum omvat de door experts als uniek omschreven particuliere collectie van de Nederlandse auto-importeur Evert Louwman. Je kan er meer dan een dag zoet brengen. Toon meer resultaten Op dit moment is er geen ticketverkoop met anwb voordeel.

Hoe reken je 70 korting uit hoeveel
Flinndal kortingscode

De volgende kaarten en passen zijn beschikbaar in Den Haag: Museumkaart, CJP-pas, Holland Pass. Diverse decennia zijn ruim voorzien van goed verzorgde modellen en er zijn highlights van andere vormen van aandrijving (elektrische auto's zijn bijv. Het is ruim opgezet en sfeervol aangekleed. Een motorcar uit 1886 met grote achterwielen, een Renault type C uit 1900 en een Austin mini uit 1965. In onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot. DevonJW, 20 augustus 2018 Voor autoliefhebbers bijna een must Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Mooie overzichtstentoonstelling van de geschiedenis van de aanloop voor de eerste auto tot enkele auto's van jongere leeftijd.

Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Louwman Museum. Verlopen kortingen voor Louwman Museum, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Louwman Museum in Den Haag. Bijzonder is ook de collectie automobiele kunst, zoals schilderijen, sculpturen en affiches. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Louwman Museum of ander dagje uit. Den Haag (5 beoordelingen) Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA life Scheveningen en kom oog in oog met haaien, roggen, zeesterren en nog veel meer.

Adapter direct kortingscode
Secrid met korting
Collectieve korting cz zorgverzekering
Zalando kortingscode 20 euro korting


Sitemap