Main Page Sitemap

Treinkaartje kopen korting


treinkaartje kopen korting

slechts tijdelijk. Als ik het goed heb is maestro bedoeld voor betalingen met een buitenlandse bankkaart). Zoek tickets, telefonisch een treinreis boeken. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden.

In deze jaren werd er een standaard uiterlijk voor de kaartjes vastgesteld, waardoor de treinkaartjes minder goed te vervalsen waren. In de periode van 2011 is het mogelijk om met beide vervoer-bewijzen te reizen, zodat de overgang van een treinkaartje naar een digitaal-treinkaartje soepel verloopt. Toen ook hij gearriveerd was vertelde hij ons dat we op het station in Zwolle bij de balie een retour Ommen Amsterdam konden kopen. Gert zei op dat hij dacht dat het alleen voor buitenlandse credit cards mogelijk. Maar hoe kan ik dan kiezen tussen 1e en 2e klas?

U zegt niet of u een legitimatiebewijs bij u had. 0,50 in rekening gebracht. Jantrao Kitty, 21:44 #2 Leuk dat er staat dat je met een creditcard kan betalen, maar ik heb nog geen automaat gezien waar dat ook daadwerkelijk kan.

Natuurlijk was het in deze tijd nog steeds mogelijk om een treinkaartje te kopen bij een loket van de NS, maar deze verdwenen langzaam toen de Nederlandse Spoorwegen bezuinigingen moesten doorvoeren rond het jaar 2000. Ze bieden namelijk t/m 30 september 2016 een dagretourtje een warme drank en brownie aan voor 20, als je 2e klas wilt reizen of 27,- voor een 1e klas treinkaartje. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Verder kon er alleen muntgeld in de automaat. Tegenwoordig zijn er verschillende methodes en betaalwijzes om uw treinticket te bestellen/boeken. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Zo kunt u via het onderstaande formulier eenvoudig uw reis plannen en krijgt u direct een overzicht van de beschikbare treinreizen, tarieven en data. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit.

Mijn eternit korting
Abonnement happinez korting
Zooplus 10 korting nieuwe klanten
Ov chipkaart korting kopen


Sitemap