Main Page Sitemap

Korting reizen ns daluren


korting reizen ns daluren

niet geldig en voor het voor of in 2011 aangeschafte VDU nog wel. Studentenreisproduct - gratis reizen van 09:00 tot 04:00, 40 korting van 04:00 tot 09:00 en in de periode van 16 juli t/m 16 augustus. Abonneehouders plus maximaal drie medereizigers mogen vervolgens met 40 korting reizen met de trein. Datum Voordelig Dal Voordeel Abonnement. In de daluren kun je bij de NS met bepaalde abonnementen goedkoper reizen. Mensen die al vr 1 augustus 2011 een voordeelurenkaart hadden waarmee tussen 16:00 en 18:30 geen beperkingen golden kunnen dit product indien gewenst wel onder de oude voorwaarden blijven verlengen. De voordeelurenkaart van de NS De voordeelurenkaart van de Nederlandse Spoorwegen (NS) is een kaart die hoort bij een Voordeelurenabonnement. De Nederlandse Spoorwegen zijn natuurlijk bekend als vervoersmaatschappij. Hallo, Sinds kort is het natuurlijk voor iedereen verplicht om met de OV-chipkaart te reizen.

Snowvalley peer korting
Sim only korting
Anwb korting legoland duitsland

De reis gaat van Bergen op Zoom naar Hoogkarspel. Nu, met de OV-chipkaart is dat dus niet mogelijk meer. Studenten met een week-OV wisten zo bijvoorbeeld dat ze pas na 09:00 in de trein moesten stappen om gratis te reizen. De periode is nu dus gelijk gesteld aan de periode voor 09:00 's ochtends. Het moment of tijdstip van inchecken is leidend voor de korting tijdens de hele reis.

Ben je dus toevallig vroeg op het station en gaat je trein pas om 16:20, check dan al vast in! De weekenden van vrijdag.30 uur tot maandag.30 uur.


Sitemap